PDA

View Full Version : Bean



cyclone
October 4th, 2009, 11:52 AM
I got this bean last year, GM was giving them out if you were the 1st to get to a certain place, ive kept in inventory , cause they use to say , get 3 beans for item , 10 for a suba gift , now they have changed what they say

http://i431.photobucket.com/albums/qq31/cyclon777/ATM00010.jpg

Runt
October 4th, 2009, 12:51 PM
http://www.lafayette-online.com/wp-content/uploads/2009/09/soybeans-300x236.jpg


:)

Mike Cosgrove
October 4th, 2009, 03:02 PM
Beans are now used as a penalty item to punish players who mis behave. You may want to send an e-mail to ace@subagames.com to see if you can get it removed.

FenderJazz
October 4th, 2009, 08:18 PM
Huh. I never remembered the GMs giving them out as contest prizes...not seriously anyway. They've been untradable, undeletable, and unusable since closed beta.

Tratters
October 4th, 2009, 08:32 PM
Probably Echo said "If you want a bean, go to X map" and some took him at his word.

Fr1skyDingo
October 4th, 2009, 09:47 PM
Why do you [ANI] go soooooooooo far out of your way to hide what cpu you're using or what your build is or what arrows you use? Like we care enough to custom-build anything just for you.

JKRevan
October 4th, 2009, 10:27 PM
uh.. just cause its unequipped does it mean he's hiding? not like he' can show them while showing the soybean..

fail troll

Leo_Wavathar
October 4th, 2009, 10:46 PM
uh.. just cause its unequipped does it mean he's hiding? not like he' can show them while showing the soybean..

fail troll

>_> , yeah, this. :/

And... you guys could take away his Bean. He said that's been there for months... :/