PDA

View Full Version : how can i create a skill shortcut?



maorvanu
August 30th, 2010, 04:54 PM
as the title says, i didnt manage to find it on the forum so....

warilban
August 30th, 2010, 10:06 PM
mouse over your skill, hold shift+function key

jacobsr20
August 31st, 2010, 08:22 PM
example. open skills window click and hold mouse button 2 (right click) and hit F3 (Any keys from F1 to F8) Hope this is clear