PDA

View Full Version : Channel Testing



IAmSoHung
January 15th, 2011, 10:55 PM
After I click the play button for Fragoria, it goes past the loading and stays on Channel Testing for 5 minutes or more and does nothing, anyone know why it won't ever go past this stage?

tolgaprg
January 13th, 2012, 04:18 PM
me too... any help?

Fervid
January 14th, 2012, 08:54 AM
If you guys can't find the answer to this, I suggest sending a ticket to support.