PDA

View Full Version : My "Robot parts" can't assemble!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



CPScompany
January 16th, 2011, 02:18 AM
When I click "Assemble" button, it give me a message:"No weapon assembly item equipped, can't assemble weapons." Why?????????????? Give me an answer plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Fervid
January 16th, 2011, 10:04 AM
When I click "Assemble" button, it give me a message:"No weapon assembly item equipped, can't assemble weapons." Why?????????????? Give me an answer plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

You will get this error when you have not purchased a Weapon Casting Machine. They cost 60,000 Silver, and you can get one from the Item Mall.

http://img26.imageshack.us/img26/999/43785048.png


http://img153.imageshack.us/img153/5667/23422823.png

CPScompany
January 16th, 2011, 10:34 PM
Thanx!!!!!!!!!!!!! My baby

Fervid
January 16th, 2011, 10:43 PM
Thanx!!!!!!!!!!!!! My baby

O_o yahh sure.. don't mention it.. ..lol