PDA

View Full Version : how to put logo on clan??



roche363
February 23rd, 2011, 09:14 AM
how to put logo on clan??:)

ReyJunZ
February 23rd, 2011, 09:19 AM
its not working for long time ago.. so forget about it for teh mean time.. until fix came out.. only old clan can show a logo

roche363
February 23rd, 2011, 05:57 PM
its not working for long time ago.. so forget about it for teh mean time.. until fix came out.. only old clan can show a logo


awts... thanks man