PDA

View Full Version : How that happend?



ExtremeFR
March 25th, 2011, 01:39 PM
Hello,

i have a probleme in game but im not alone this time

yesterday i played without a lag and today i lag so hard and im not alone some other lag like me so i cant play :(

that happend because of hacker? because gm said something about hax maybe that ? can someone solve my probleme?

ps: My firewall oFF, Anti virus off so no Block of port TCP etc...

idk what Mat server use like a port (:

Mareeo
March 25th, 2011, 01:57 PM
It has nothing to do with hacks.

GM just made the usual announcement about reporting hackers and whatnot.

Could be due to a connection problem.

Or Maybe the new maps, wich lag the **** out of a lot of people.

ExtremeFR
March 25th, 2011, 02:06 PM
Ok new lag i got Kick from room i was playing ghost mode and suden get out of game (lobby of room)

oh and my connexion? best in France lol 100 mega but probleme its not only me who lag, 3 others peoples lag like me

Mareeo
March 25th, 2011, 02:07 PM
Well you are far from the server wich is in another continent.

ExtremeFR
March 25th, 2011, 02:41 PM
and? because im in vacation..and like 3 days i played fine without lag..so i need to wait 15 days to play rofl imao

Mareeo
March 25th, 2011, 02:48 PM
so you're away from where you usually play? that could be the problem.

ExtremeFR
March 25th, 2011, 05:04 PM
:s i want a officiel answere from pro (MAT TEAM? support?)

but thx Mareeo

Mareeo
March 25th, 2011, 08:35 PM
lawl, good luck with dat.

ExtremeFR
March 26th, 2011, 11:23 AM
Ok probleme Solved by me (:

if other got same probleme just do that:

add Mat.exe, matlauncher.exe to ur firewall,

and if you have a antivirus add them to ur antivirus.

/request close.

KAKASHIHATEKI
March 26th, 2011, 11:44 AM
lol your fire wall was blocking MaT ....... XD

Mareeo
March 26th, 2011, 11:54 AM
omfg... srsly?

ExtremeFR
March 27th, 2011, 05:04 AM
Not realy its a new update so i need to add it back to firewall

Firewall block some ports

and maybe blocked mat server port so that why i lagged.

not all ports.