PDA

View Full Version : How to assign a skill to a function-key



YokhAbul
September 3rd, 2011, 10:19 AM
I've seen in the help that you can call skill with F1-F12 keys. I've tried but nothing happens. How does it work ?

knommelkop2
September 3rd, 2011, 10:20 AM
Hold down right mouse click on a skill and tap F1.
Do the same for F2 - F8.
F9 - F12 don't work.

YokhAbul
September 3rd, 2011, 06:44 PM
Thank you !