PDA

View Full Version : Bug trade.



Alonzo66
January 28th, 2014, 04:23 PM
Hi.
I have bug, and i lost my armor.

I trade my armor in my friend's and i have dc and dont have my armor. I have ss help me.


http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/541/tak9.jpg

Alonzo66
January 29th, 2014, 12:01 PM
Data bug: 28-01-2014 Server Bless Castel

ELF12
January 29th, 2014, 07:10 PM
Send ticket gl