PDA

View Full Version : about DL and Patching



dabor13
August 26th, 2014, 10:38 PM
i've DL the latest version of PT 3169 and the patch 3133 - 3169..

then i tried to run the game, it still in patching and its stock.

SS: Simple File Sharing and Storage. (http://www.mediafire.com/view/9mr6uq83e709i6k/untitled.JPG#)

Foomps
August 26th, 2014, 11:43 PM
Hi! Delete all PT1 files then reinstall the 3169 version then run the game as admin and let the patcher update itself to 3173. You don't need to download a manual patcher. The patching process takes a while, took me about an hour also turn off your antivirus because a lot of AV interfere with the patch process.

dabor13
August 31st, 2014, 08:14 AM
thanks! i'll try it.. ^^

dabor13
September 5th, 2014, 06:49 AM
please help! thanks!

dabor13
September 5th, 2014, 06:50 AM
its always DC..

RikuduoBeard
September 5th, 2014, 07:30 AM
Uninstall Everything!

Get this new and fresh files here: https://forum.subagames.com/showthread.php?t=66347

XkirstenX
September 6th, 2014, 12:25 PM
why its still psatching i download the manual patch and install it, help please

RikuduoBeard
September 8th, 2014, 06:09 AM
why its still psatching i download the manual patch and install it, help please

Go to your PT Folder and open ptreg with notepad and change the version to "3174". Or you can directly open the game.exe

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 12:59 AM
hi guys can anyone help me now i`ve already install the latest 3173 client and the latest patch but when i open the game the patch its stuck

Foomps
September 21st, 2014, 01:00 AM
hi guys can anyone help me now i`ve already install the latest 3173 client and the latest patch but when i open the game the patch its stuck

Did you download the manual patch? Try running as administrator

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 01:01 AM
the full manual patch?

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 01:02 AM
the full manual patch

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 01:11 AM
run as administrator? i dont have password

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 01:12 AM
run as administrator ? i don`t have password

SunnyZ
September 21st, 2014, 01:25 AM
hi guys can anyone help me now i`ve already install the latest 3173 client and the latest patch but when i open the game the patch its stuck

Don't use that link. it's ancient. we are at 3175 now.
Download the latest game here: https://forum.subagames.com/showthread.php?t=70864

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 01:29 AM
Don't use that link. it's ancient. we are at 3175 now.
Download the latest game here: https://forum.subagames.com/showthread.php?t=70864
so i will uninstalled the one that i`ve already downloaded?

SunnyZ
September 21st, 2014, 01:33 AM
so i will uninstalled the one that i`ve already downloaded?

Yes, do that. then install the full game 3175 from the link above.

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 01:41 AM
ugh! .. can i try install the latest manual patch 3175 ? do you think it will work to my 3173 full client?

SunnyZ
September 21st, 2014, 01:55 AM
ugh! .. can i try install the latest manual patch 3175 ? do you think it will work to my 3173 full client?

As long as you get the 3169 to 3175 full patch it should work.

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 03:51 AM
As long as you get the 3169 to 3175 full patch it should work.

reply me asap pls help me . i already log to the game when i entered my username and pass it says unable to connect server?

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 03:55 AM
can i anyone tell me pls. it says unable to connect to server? what sould i do?

SunnyZ
September 21st, 2014, 04:12 AM
can i anyone tell me pls. it says unable to connect to server? what sould i do?

Are you running the pristontale launcher? That shows settings and news, server selection etc?

Or are you running the game exe directly?

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 04:18 AM
Are you running the pristontale launcher? That shows settings and news, server selection etc?

Or are you running the game exe directly?

i already log in my username and pass to the game but it says establishing connection then after long wait unable to connect to server?

SunnyZ
September 21st, 2014, 04:25 AM
Listen.
when you start teh game. does it go directly into the game, or are you shown the launcher like the pic below...

https://forum.subagames.com/attachment.php?attachmentid=28828&d=1411287899

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 04:26 AM
yeah thats right that one and i press start game

SunnyZ
September 21st, 2014, 04:28 AM
what country are you in.
what isp (Internet Service Provider) are you with?

Perhaps your ISP is blocking the games ports?

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 04:30 AM
Listen.
when you start teh game. does it go directly into the game, or are you shown the launcher like the pic below...

https://forum.subagames.com/attachment.php?attachmentid=28828&d=1411287899

that one and i press start game and after a while then im going to log in my acc user and pass then it says establishing connection after a long wait it says unable to connect to server

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 04:31 AM
what country are you in.
what isp (Internet Service Provider) are you with?

Perhaps your ISP is blocking the games ports?
i`m in the philippines . and im playing in the computer rental shop . PLDT

SunnyZ
September 21st, 2014, 04:32 AM
i`m in the philippines . and im playing in the computer rental shop . PLDT

Ohh makes sense now.
That place has blocked port 10007

Ask them to unblock port 10007

Or try this.

Download hotspot shield: Free VPN Service | Free VPN Software - Hotspot Shield VPN (http://www.hotspotshield.com/)

Install it, run it.

It is a program that bypasses all ISP port blocks.

See if PT runs when running this program.

Doomwcarl04Nn32
September 21st, 2014, 04:34 AM
Ohh makes sense now.
That place has blocked port 10007

Ask them to unblock port 10007

Or try this.

Download hotspot shield: Free VPN Service | Free VPN Software - Hotspot Shield VPN (http://www.hotspotshield.com/)

Install it, run it.

It is a program that bypasses all ISP port blocks.

See if PT runs when running this program.

okay i`ll try wait my response