PDA

View Full Version : DOMO Font



Ghirahim
January 5th, 2015, 10:15 AM
I know this is a topic only I care about at all, but in the test screenshots on the Facebook page the font used isn't the same as the Aeria & (I think) GameTribe version (but I never played that version). I very much prefer the old one.
This is the font in the testing screens:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/10904118_1516510058619386_2919632418161911197_o.jp g
And this is the font used before:
31325

Again, I don't think anyone else cares about this but I think the old one is much better. -__-
The current testing one isn't as sharp, is less readable & fits less well with the game, imo.

Does anyone know what the old font was, & can it be used for the Subagames version?

Carecrow
January 5th, 2015, 10:51 AM
Think the font on the Aeria version was MingLiU or something. You can change it to another monospaced font though.

EnochP
January 5th, 2015, 11:02 AM
Wasn't the font user selected? Or am I thinking of a different game.

ChallengerAhri
January 5th, 2015, 11:38 AM
I guess I see what you mean. There's a slight difference, but I do think the previous one was a bit sharper. Oh well.

HippieGoddess
January 5th, 2015, 11:40 AM
I always just thought the picture was a little fizzy which is why its hard to read the words and why they look different.

Ghirahim
January 5th, 2015, 01:11 PM
I always just thought the picture was a little fizzy which is why its hard to read the words and why they look different.

No, some of the pictures are at their original size, and the text is still unclear, if you look at certain letters it's obviously different too. I think it's Courier? Whatever the case, I hope they change it.
If it's like that in the closed beta still, we can submit it as a problem with the game, maybe they'll change it? -_-

Carecrow
January 5th, 2015, 01:23 PM
Liked Proggy. Screenshot probably isn't the best quality.

http://i187.photobucket.com/albums/x179/thescarecrow07/lol2.png

Ghirahim
January 5th, 2015, 01:35 PM
Liked Proggy. Screenshot probably isn't the best quality.

http://i187.photobucket.com/albums/x179/thescarecrow07/lol2.png

Was this font specifically for the Billboard, or a different font for the whole game?
I don't remember that font. I like it though! ^^

Carecrow
January 5th, 2015, 01:37 PM
I don't have the file any more, but from memory there were 2-3 fonts, depending on size of the text. I think MingLiU was the default for both/all of them on Aeria though.

http://i.imgur.com/wvmhFRm.png

http://i187.photobucket.com/albums/x179/thescarecrow07/VitaminE.png

Can't remember what the font in the second screenshot was. Didn't really like it.

Ghirahim
January 5th, 2015, 01:46 PM
I anyone still has Aeria DOMO files installed, try & check if the font is MingLiU! ^^

The testing font seems anti-aliased (if that's the right term for fonts) and I think for DOMO it would look better without that...

EDIT: Yeah, that second screenshot looks terrible.
Like I said, especially for DOMO, aliased pixel fonts look better.

AndreaY
January 5th, 2015, 02:23 PM
To me, they seems Bodoni MT and a flavor of Lucida. Both on raster.

MingLiU (http://www.microsoft.com/typography/fonts/family.aspx?FID=245) are those in link.

DrVonMappy
February 15th, 2015, 01:48 AM
I'm not sure what the font is but on a high res monitor in windowed mode it is almost unreadable. I've tried changing the font in the program files but it just defaults back when the game runs.

Gambachi
February 15th, 2015, 07:45 AM
Someone said in another thread that the Aeria version was set to FONT18=Arial while the others were MingLiU. Have not tested it though.

so would be..

FONT12=MingLiU
FONT16=MingLiU
FONT18=Arial


I'm not sure what the font is but on a high res monitor in windowed mode it is almost unreadable. I've tried changing the font in the program files but it just defaults back when the game runs.

Yeah if you run the client it just patches over your edits. You have to run it from the Domo.exe inside the folder.

Charisseann
February 15th, 2015, 10:31 AM
In my screen the WORDS appear to be dirty.

http://picpaste.com/pics/domo-KbOPKiPs.1424014268.png

Vanland
February 15th, 2015, 10:39 AM
Someone said in another thread that the Aeria version was set to FONT18=Arial while the others were MingLiU. Have not tested it though.

so would be..

FONT12=MingLiU
FONT16=MingLiU
FONT18=Arial
This man is correct.

Copypaste from the AG client which I still had installed:


FONT12=MingLIU
FONT16=MingLIU
FONT18=Arial