Results 1 to 6 of 6

Thread: Game.exe issue

  1. #1

    Exclamation Game.exe issue

    Hey, I have this problem where "game.exe" crashes/stops working, but it only occurs when I log in on my ata (Galadia).
    Any idea how to come about this problem?

    Thanks

  2. #2

    Default

    Seems like the problem solved itself during maintenance..

  3. #3

    Default

    I'm having the same issue on my mage now.. earlier today i could log-in fine.. now i'm getting the game.exe just on my mage >.<

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by WaterSprout View Post
    I'm having the same issue on my mage now.. earlier today i could log-in fine.. now i'm getting the game.exe just on my mage >.<
    Yeah, my ata started having the same issue again, just now.....

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by WaterSprout View Post
    I'm having the same issue on my mage now.. earlier today i could log-in fine.. now i'm getting the game.exe just on my mage >.<

    me too im having this kind of problem a sec after the loading ends i got dc.. Capture.jpg

  6. #6
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    9,937

    Default

    Quote Originally Posted by Fritzer1117Blra View Post
    me too im having this kind of problem a sec after the loading ends i got dc.. Capture.jpg
    That looks like DEP error.
    Check option 2 on how to fix it here: https://forum.subagames.com/showthread.php?t=115964

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •