Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 51 to 60 of 71

Thread: Error I3: an error occured when connecting to the server?

  1. #51
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    10,231

    Default

    Quote Originally Posted by Execution View Post
    yea for playing i had to instal .net framework 2.0 then for some reason it screwed up my .net framework 3 and i had to reinstall it
    Thanks for the info.

  2. #52

    Default

    where is the capability mode thing?

  3. #53
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    10,231

    Default

    Quote Originally Posted by Luckynoob2 View Post
    where is the capability mode thing?
    ok, you posted twice in different threads.. Are you having the I3 error on your game? Please review this thread:

    http://forum.subagames.com/showthrea...on-Game-Issues.

    Reply in there with more details of your problem.

  4. #54
    Join Date
    May 2010
    Location
    Earth
    Posts
    30

    Default

    Hey it worked the anti malware fixed it enjoy the game people =D

  5. #55

    Default

    Quote Originally Posted by Fervid View Post
    ok, you posted twice in different threads.. Are you having the I3 error on your game? Please review this thread:

    http://forum.subagames.com/showthrea...on-Game-Issues.

    Reply in there with more details of your problem.
    well i do have the I3 problem and uh i tried many things i tried frameworks 3.5 sp1
    i downloaded it but when i double click it to run the setup it says Cocuments
    W My documents and goes on like that and says is not a valid in Win32

  6. #56

    Default

    and im really confused about the downloading part
    is Mirror part 1 Mirror Part 2 Mirror Part 3 P2P all the same thing?
    Anyways ty fervid for trying to help out everyone must be hard for u

  7. #57
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    10,231

    Default

    Quote Originally Posted by Luckynoob2 View Post
    and im really confused about the downloading part
    is Mirror part 1 Mirror Part 2 Mirror Part 3 P2P all the same thing?
    Anyways ty fervid for trying to help out everyone must be hard for u
    Yes, the downloading mirrors are all the exact same file. The reason why there are so many, is incase one of them goes offline, or is bogged down by too many users, there are backups (mirrors)

    But you do not need to worry about downloading it, if you already have it installed and you are getting the I3 error.

    If I were you, I would try this;

    1) Delete that "frameworks 3.5 sp1" file you are trying to run. I suspect there could be something wrong with it.

    2) Click this link, does it load the webpage for you, or does it say something like, "Page Cannot be displayed". http://update.windows.com

    3) If you cannot view the above link, STOP and do not follow anymore steps. Just reply back and say that the first link did not work for you. If it loaded Microsoft Windows Update, then you can close your browser, it was just a test to see if you could actually view that website or not. Continue below.

    4) Go to your Control Panel and then Add/Remove Programs, and Uninstall .NET frameworks 3.5 sp1 from your computer.

    5) If you can not find it in your program list, or if you have it now uninstalled, save this file to your desktop and download this file: http://www.microsoft.com/downloads/e...displaylang=en

    6) Go to your desktop and locate "dotnetfx35setup.exe" Right click the file, and choose "Run as Administrator", if that is not in your list, then just choose Open. Follow the instructions on screen to install the program. When it is complete, reboot your computer and try to run the game again. Let me know what happens. Cheers.

  8. #58
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    10,231

    Default

    Quote Originally Posted by TinyAce View Post
    Hey it worked the anti malware fixed it enjoy the game people =D
    I'm glad you got the game working TinyAce, Enjoy M.A.T.

  9. #59

    Default

    yea the first link doesnt work

  10. #60

    Default

    uh heres the problem the link works the download works but the download finishes in 1second and it says on the bottom 0bytes i double click it
    and the same thing happend again dotnetfx35setup is not a valid in Win32

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •