Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: Connect Version Error?

  1. #1

    Default Connect Version Error?

    Hi, I tried logging in just an hour ago and after typing in the correct information and going through the login/server select screens, I keep getting an error that says "Connect Version Error, please update". I have patched domo previous and wonder what's causing it to do this?

    -I have tried uninstalling/re-installing DoMO
    -I have tried running as administrator
    -I have tried running it through domo.exe

    I keep getting the same error!
    Picture of the error:
    Gyazo - dcfab1a9aa7005b02ffdc676759ecc04.png

    Please Help! Thanks!

  2. #2

    Default

    Got the same problem after the patcher suddenly got an error i tried to reinstall with a fresh client from the page and now it wont update and i get that error.

    Please find a fix!

  3. #3

    Default

    Same here =\ I could log on after the patch but I left for a minute, came back and the client told me one of my files were incorrect, uninstalled and re-installed the client and now I get the error message you guys are. Bogus D;

  4. #4

    Default

    I too, am getting that problem. I just got home from school, and loving the game like I do. I tried to get on, though it did not allow me to get on due to that error. Dx

  5. #5

    Default

    Yes I have the same problem as well

  6. #6

    Default

    ***OKAY Re-download the client from the website, make sure to delete any files out of your programs files that are for DOMO before you re-install from the downloaded file. I just did this and it works fine now.

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Namiami View Post
    ***OKAY Re-download the client from the website, make sure to delete any files out of your programs files that are for DOMO before you re-install from the downloaded file. I just did this and it works fine now.
    This didn't work for me >.<

  8. #8

    Default

    Ya this is lame =\ I was in there for a little bit, exited to change my settings and now I'm getting the error I started with =\

  9. #9

    Default

    Same for me This is retarded

  10. #10

    Default

    I am getting the same error, have tried removing and reinstalling without success. Same error on all 3 computers in my house.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •