Results 1 to 4 of 4

Thread: GM'S HELP Guild will not Create and no Error Message Shown :C

  1. #1
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Minnesota
    Posts
    489

    Default GM'S HELP Guild will not Create and no Error Message Shown :C

    Everyone says I "must" be doing it wrong so please tell me what I am doing wrong in this :C????
    In the middle of reinstalling Luna Online completely I will post if any changes

    https://youtu.be/UCNwiLXCRlg
    Guild: Reborn \o/ Looking for friendly members ^^
    Guild Page: https://*******/aTimij
    Guild Discord Chat: https://discord.gg/9cRUF5K You can join even if you are not a member of our Guild
    Hello My Name Is:

    [MOD]Jekuty in game~Message me if you need any help ;3

  2. #2
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Minnesota
    Posts
    489

    Default

    and now this bs

    ugh.jpg

    game has been modified restart the game to patch

    Doesn't work.
    Guild: Reborn \o/ Looking for friendly members ^^
    Guild Page: https://*******/aTimij
    Guild Discord Chat: https://discord.gg/9cRUF5K You can join even if you are not a member of our Guild
    Hello My Name Is:

    [MOD]Jekuty in game~Message me if you need any help ;3

  3. #3

    Default

    I also have an issue making a guild. When CBT first started, I was able to make a guild and everything (except for granting positions and such) worked fine, but then after that was fixed, I was no longer able to invite people to the guild. We tried removing inactive people to see if that would help and nothing. Since then, even on other characters, I haven't been able to create a guild or join one. There aren't any system messages or pop up error messages at all. Just nothing happens.
    Last edited by KireinaB; April 21st, 2016 at 03:59 AM.
    Hi hi! My name is Kireina!
    I'm in the guilds Reborn and Redemption - and we are always looking for friendly active players!!
    Our guild page is: https://*******/aTimij
    feel free to stop by and check it out! <3


  4. #4
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Minnesota
    Posts
    489

    Default

    Reinstalling fixed it after a force patch by deleting lunaverinfo.ver to be able to log in again. please lock this thread thank you
    Guild: Reborn \o/ Looking for friendly members ^^
    Guild Page: https://*******/aTimij
    Guild Discord Chat: https://discord.gg/9cRUF5K You can join even if you are not a member of our Guild
    Hello My Name Is:

    [MOD]Jekuty in game~Message me if you need any help ;3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •